Bouwkavels Limburg

Bent u op zoek naar een bouwkavel in Limburg? Wilt u graag zelf bouwen op een mooie plek in Limburg en bent u de mogelijkheden aan het verkennen? Maak kennis met het woonplan Villa Parc Arcen.

Ontdek de ruimte en de ruimte en de mogelijkheden

Op de riante bouwkavels in Limburg kunt u een eigen woning laten ontwerpen en bouwen binnen vijf verschillende bouwstijlen. Dit unieke woonplan geeft u de ruimte en inspiratie.

Riante kavels aan het water en bos

Het plan bestaat uit riante zelfbouwkavels met een oppervlakte vanaf ca. 1.500 m2. De boskavels liggen aan de noord- en oostzijde van het plan. Hier loopt de bosrijke omgeving naadloos over in het villapark. Op de landkavels heeft u alle ruimte om uw droomhuis te realiseren. Uw woning wordt omringd door een ruime tuin die u naar eigen wens kunt inrichten. De waterkavels in het zuidelijke deel van het plan liggen aan de bestaande waterplassen. Hier kunt u letterlijk tot in het water bouwen of een eigen strandje of aanlegsteiger realiseren. De kavels in het centrale deel van het plan liggen aan de watergang en hebben bijna allemaal een eigen eilandje: een heerlijk plekje om tot rust te komen. Bekijk het verkavelingsplan voor een overzicht van alle kavels.

Klassiek, landelijk of toch eigentijds?

Om de harmonie en de ruimtelijke kwaliteit van het woonplan te waarborgen is een beeldkwalteitplan opgesteld. Hierin worden onder andere richtlijnen gegeven voor de architectonische uitstraling van de woningen. Deze richtlijnen zijn vertaald in een vijftal bouwstijlen: “Cottage stijl”, “Classicistische stijl”, “Prairie stijl”, “Eigentijdse Prairie stijl” en “Jaren 30 stijl”. Binnen deze stijlen heeft u alle ruimte om samen met een architect uw droomhuis te ontwerpen.

Beschermde woonomgeving

Het plan is te bereiken door een luxe entreepoort met intercom systeem. Hierdoor is het woonplan voor autoverkeer alleen bereikbaar voor bewoners en hun gasten. Rondom het plan is een afscheiding geplaatst met op enkele plaatsen een doorgang voor voetgangers. U woont in een beschermde woonomgeving waar u samen met de andere eigenaren uw eigen omgevingskwaliteit bepaald.

Wonen midden in de natuur

Het woonplan is gelegen nabij Arcen en wordt omringd door de natuurgebieden de Maasduinen en de Ravenvennen. Door deze bijzondere woonomgeving kunt u optimaal genieten van de ruimte en de natuur. In Arcen kunt u daarnaast terecht voor verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, verswinkels, huisartsenpraktijk en sportvoorzieningen. Op de vele terrasjes van het toeristische Arcen kunt u bourgondisch genieten van streekgerechten en de Limburgse gastvrijheid. In de directe omgeving bevinden zich onder andere het thermaalbad van Arcen (te voet bereikbaar), de kasteeltuinen en een golfbaan.
In 30 tot 45 minuten bent u in het centrum van onder andere Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Roermond. Het vliegveld Dusseldorf/Weeze met een uitgebreid aanbod van bestemmingen in heel Europa is binnen 20 min. bereikbaar.